viernes, 3 de agosto de 2012

MINI PIZZA DE BERENXENA E MOZZARELLA


     Se estades aburridos de facer unha pizza grande, porque e moi grande e non podemos con toda, o porque nos sobra porque alguén non quere, recomendobos facer estas ricas mini-pizzas con mozarella e berenxena, saen moi ricas, quedaron moi cruxientes e voaron enseguida. Asi que a continuación, vos poño a receta para que podades probalos todos.

Mini - pizza de berenjena y mozzarella (2)
Ingredientes para 4 Persoas. Aperitivo.
  • 2 tomates
  • 1 berenxena
  • 1 mozzarella
  • follas de alfabrega
  • 100 gr de noces picadas
  • salpementa
  • aceite de oliva
  • 1 bote de tomate triturado
  • pizca de ouregano
  • aceite de oliva suave
Para a Masa. (600 gr)
  • 200 ml de auga
  • 50 ml de aceite de oliva virxen extra
  • 20 gr de levadura prensada
  • 400 gr de fariña de forza
  • 1 c/c de sal
Mini - pizza de berenjena y mozzarella
Elaboración.
  1. Quentamos nun cazo a agua máis o aceite a unha temperatura de 37º. Engadimoslle a fariña, a sal e a levadura. Amasamos ben e a cubrimos ata que dobre o seu volumen uns 30 minutos.
  2. Precalentamos o forno a 225º é cocemos a masa estirada sobre unha bandexa con aceite, cortada en círculos pequenos e napados coa salsa de tomate triturado, misturado con ouregano.
  3. cortamos o tomate en concasse, a mozzarella en dados, as follas de alfabrega en chiffonada, a berenxena en brunoise ea poñemos a sangrar para quitarlle o amargor. Salteamos a berenxena cun pouco de sal.
  4. Dispoñemos enriba da masa de pizza tódolos ingredientes e horneamos uns 5 minutos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario