jueves, 2 de agosto de 2012

MOUSSE DE PLÁTANO


     Este postre é moi fresquiño para a tempada de verán, o plátano e unha das frutas mai sabrosas que temos en españa, co platano tamen podemos facer moitos postre e tamén comidas.
Mousse de platano
Ingredientes para 4 persoas
  • 250 gramos de plátano
  • zume dun limón
  • zume dunha laranxa
  • 125 gramos de azucre
  • 1 culler de auga
  • 3 follas de xelatina remolladas
  • 360 ml de tona líquida
Mousse de platano (3)
Elaboración.
  1. Nunha batidora, misturamos os zumes cos plátanos e o azucre, despois triturámolo.
  2. Poñer a remollo as xelatinas na auga, cando estéan brandas, quentamos a auga e a desfacemos.
  3. Fora do lume, unha vez templada, misturamos có pure de plátanos.
  4. Montamos a tona, cando estea semimontada, misturamos co puré
  5. Vertemos a mousse nunhas copas de coctel, e o metemos a neveira a refrixerar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario