viernes, 3 de agosto de 2012

TORTILLA DE BETANZOS


tortilla de betanzos (3)

Ingredientes para 4 Persoas.
  • 5 patacas
  • 1/2 cebola
  • 2 cenorias
  • 100 gr dechícharos
  • 5 ovos
  • 1 chourizo
  • unha pouca sal

tortilla de betanzos

Elaboración.
  1. Pelamos as patacas, lavamos, secamos e cortamos en paisana, cortamos a cebola en paisana, pochamos en aceite tibio.
  2. Cortamos o chourizo e retiramos a pel e o picamos. Aparte cocemos 6 minutos os guisantes y refrescamos. Facemos a mesma operación coa cenoria cortada en paisana. Cocemos 5 minutos.
  3. Nun bol, batimos os ovos, mezclamos todos os ingredientes poñemos no seu punto de sazón.
  4. Procedemos a elaborar unha tortilla normal. Debe quedar dourada por fora e xugosa por dentro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario