Pastel de peixe
Ingredientes para 4 persoas.
- 3 filetes de merluza.
- salpementa.
- 3 ovos.
- 3 pementos de piquillo.
- 150g de tomate fritido.
- 1/2 litro de tona.
- pan ralado.
- manteiga
- perexel picado.
- Colocar todo sobre un bol, trituralo e forrar unha flaneira coa manteiga e o pan ralado.
- Fornear 1 hora a 180ºC.Tapado con papel de aluminio.
Ingredientes para 4 persoas:
- 1 pastel de peixe
- 1 dl de tona
- salpementa
- perexil picado
- unha prancha de masa follada
- 1 ovo para pintar
Elaboración:
- Trituralo pastel coa tona e salpimentalo.
- Meter nunha manga pasteleira cunha boquilla rizada.
- Dispor dunha bandexa os volovans feitos cun cortapastas e pintalos co ovo.
- Facer o forno 180º uns 8 minutos.
- Rechealos coa mousse e espolvorearlle o perexil picado.
No hay comentarios:
Publicar un comentario