viernes, 10 de agosto de 2012

VOLOVANS DE MOUSSE DE PEIXE

É unha receita sinxela ,rapida e moi agradable o paladar.Precisamos facer previamente un pastel de peixe.

 Pastel de peixe

Ingredientes para 4 persoas.
  • 3 filetes de merluza.
  • salpementa.
  • 3 ovos.
  • 3 pementos de piquillo.
  • 150g de tomate fritido.
  • 1/2 litro de tona.
  • pan ralado.
  • manteiga 
  • perexel picado.
Elaboración.
  1. Colocar todo sobre un bol, trituralo e forrar unha flaneira coa manteiga e o pan ralado.
  2. Fornear 1 hora a 180ºC.Tapado con papel de aluminio.
Volovans

Ingredientes para 4 persoas:
  • 1 pastel de peixe
  • 1 dl de tona
  • salpementa
  • perexil picado
  • unha prancha de masa follada
  • 1 ovo para pintar


Elaboración:
  1. Trituralo pastel coa tona e salpimentalo. 
  2. Meter nunha manga pasteleira cunha boquilla rizada.
  3. Dispor dunha bandexa os volovans feitos cun cortapastas e pintalos co ovo.
  4. Facer o forno 180º uns 8 minutos. 
  5. Rechealos coa mousse e espolvorearlle o perexil picado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario